Betekenisvolle herinneringen

Beste ouders/familie van de bewoners van ZorgWiel, 

Vorig jaar september – bij mijn afscheid van ZorgWiel – zijn Hennie en ik verrast met een bijzondere waardecheque namens de Ouderbesturen van de woonhuizen van ZorgWiel. We kregen de ruimte deze te besteden aan een voor ons waardevol kunstwerk of iets dergelijks. 

Het heeft even geduurd. Na mijn werkzame leven en een aantal jaren ‘kantoor aan huis’ was ons huis aan een opknapbeurt toe. Dat is dit voorjaar afgerond en inmiddels heeft onze huiskamer een nieuwe ‘look’ gekregen. Onderdelen van de nieuwe look zijn een prachtig schilderij ‘Wenslicht’ en een bijzondere wandklok. ‘Wenslicht’ staat voor ons symbool dat ieder in zijn of haar leven iets kan betekenen voor zijn/haar medemens: een klein beetje extra kleur geven aan andermans leven. We hebben dat beiden in ons werk voor en met mensen met een verstandelijke beperking jarenlang mogen ervaren. 

De raderen in de wandklok houden elkaar in beweging en zorgen ervoor dat we bij de tijd blijven. Een mooi symbool voor een harmonieuze samenwerking van bewoners, ouders/familie, begeleiders en vrijwilligers van ZorgWiel, nu en in de toekomst!

Twee bijzondere, betekenisvolle herinneringen aan een ongelooflijk fijne tijd met u allen binnen ZorgWiel. 

Hartelijk dank daarvoor en een warme groet! 

Hennie & Bert