Eindejaarsbijeenkomst en kerstwens

Het is gebruikelijk om in december voor alle medewerkers en vrijwilligers een bijeenkomst te organiseren, waarbij iedereen elkaar informeel spreekt onder het genot van een heerlijke lunch. Bij vertrek kreeg iedereen traditioneel zijn of haar kerstpakket mee naar huis. 

Helaas hebben wij ook deze bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen moeten annuleren. 

Als staf hebben we nagedacht over een alternatief. We wilden namelijk wel iets doen. In de week van 14 december is in de tuin van de woonhuizen een ‘koek en zopie’ georganiseerd voor de medewerkers, waarbij steeds twee stafleden met een speciale ‘kerstpakkettenbus’ langs kwamen om de kerstpakketten af te leveren en uiteraard wat gezelligheid mee te pakken. We waren blij dat we op deze manier toch persoonlijk langs konden komen en de pakketten konden uitreiken. 

Ook de bewoners werden natuurlijk niet vergeten! Op dezelfde dag dat er koek en zopie voor de medewerkers en vrijwilligers was, werd voor de bewoners een kersttaart afgeleverd en hebben Sandra, Herman, Rinske, Wendy en Jeanet een speciale kerstboodschap voor hen opgenomen. Klik op het plaatje hieronder om het filmpje te bekijken.  

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021! 

Nagekomen bericht: wegens de verwachte aankondiging van de harde lockdown is de koek en zopie bij alle woonhuizen helaas niet doorgegaan en hebben leden van de staf de kerstpakketten bij alle woonhuizen afgeleverd.