Even voorstellen: Gé Jacobs

Mijn naam is Gé Jacobs. Ik ben arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) en werk bij Siza, een instelling voor mensen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen te Arnhem.

Sinds 1991 ben ik als arts werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voordat ik bij Siza werkte, heb ik bij Vizier en Fatima gewerkt. Ik woon in Boxmeer. Vanwege mijn werk ben ik in 1992 met mijn gezin naar Boxmeer verhuisd. Oorspronkelijk kom ik uit Venlo. Ik heb in Nijmegen geneeskunde gestudeerd en inmiddels wonen wij alweer ruim 25 jaar in Brabant.

De medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vind ik erg leuk. Zodoende heb ik mij in deze zorg verder ontwikkeld. Buiten het werk onderneem ik veel met mijn vrouw. We wandelen veel en gaan er tijdens vakanties veel op uit.

Omdat ZorgWiel op zoek was naar een AVG, ben ik via de staf gevraagd bij jullie te komen werken. Het leek mij een leuke uitdaging deel te mogen uitmaken van de zorg die bij ZorgWiel geboden wordt.

Inmiddels ben ik al een tijdje bij jullie aan het werk. De eerste ervaringen zijn goed. Degenen die ik nog niet heb ontmoet, hoop ik spoedig te ontmoeten.