Nieuws uit onze woonhuizen: geWoon op vakantie naar de Efteling

En dan is het zover 27-28-29 juli….3 dagen Efteling! Alle bewoners van geWoon hebben een hele periode

naar deze vakantie uitgekeken! We gaan wat maanden terug; winter 2019. We krijgen een kadootje van de eigenaar van het woonhuis: een geldbedrag wat we mogen besteden naar wens. De ideeën worden aan de keukentafel besproken.

En al heel snel waren we het met elkaar eens; met z’n allen naar de Efteling! Maanden leven we ernaar toe; filmpjes kijken, liedjes opzoeken….en dan is het dus zover!

Drie hele dagen Efteling, naar Bosrijk in een grote boerderij. En mooi dat ie was! Een prachtig huis in het bos en op loopafstand van de Efteling. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat naar de Efteling kunnen, wie wil dit nu niet?

Celeste is onze grootste held; alle attracties bezocht, van Vogelrok naar de Vliegende Hollander, Joris en de Draak, de nieuwe achtbaan Max en Moritz, niks is te gek! Maar ook droomvlucht het theater van de Sprookjesboom is volop genieten, Celeste kent alle liedjes.

Dan Sem; de volgende held! Van het theater naar de Pagode, daar kun je heel ver kijken, zoeken naar ons huisje op Bosrijk. En als klapper op de vuurpijl; Vogelrok, wat een ervaring, stoer man!

Ook Sjors geniet volop; hij zorgt voor Sjef, dat hij op de plaats van bestemming komt. Carnavalsfestival, droomvlucht en spannend want deze is nieuw voor Sjors; Symbolica. Stoer als hij is, stapt hij in en geniet volop!

Dominique, Rick en Loes genieten van van alles en nog wat; attracties en vooral terrasjes en ‘mensen kijken’.

Aan het eind van de dag in ‘onze’ boerderij gourmetten, pizza, vooral laten verwennen. Daar is ’t

immers vakantie voor, toch?

Moe en zeker voldaan, gaan we weer terug naar huis; naar geWoon! Ook weer heel fijn, want we hebben samen nog 1,5 week vakantie. Samen gezellig, nagenieten, lekker dromen….misschien volgend jaar wel weer….

Groetjes,

Sjef, Sem, Rick, Dominique, Celeste, Sjors en Loes.