Jo van Tienoven nam afscheid

Jo van Tienoven, de vader van Thijs die in Ons Huis woont, was voor de laatste keer voorzitter. Dat vinden we natuurlijk allemaal heel jammer. Vanaf het begin heeft hij de Bewonersraad heel goed geholpen. Hij zorgde ervoor dat er altijd goed naar iedereen werd geluisterd en dat iedereen aan het woord kwam. Meestal was hij ook nog de chauffeur voor Eveline uit De Blitz en Thomas uit Ons Huis. 

Jo is heel druk met zijn werkzaamheden voor de zwemclub in Uden en heeft daarom niet voldoende tijd meer voor de Bewonersraad. Sandra heeft Jo bedankt voor al het werk dat hij voor de Bewonersraad heeft gedaan. Natuurlijk hoorde daar een afscheidscadeautje bij. Jo, ook via deze Nieuwsbrief: hartelijk dank! En Jo zelf had nog een klein aandenken voor alle leden van de Bewonersraad: een keycord van zijn zwemclub. 

Jo heeft de voorzittershamer aan Cor Kiers gegeven, omdat hij voorlopig voorzitter zal zijn van onze Bewonersraad. We vinden het fijn dat Cor deze taak op zich wil nemen. Volgend jaar gaat de Bewonersraad op zoek naar een nieuwe voorzitter.