Kerstpakketten

Eind juli stuurde Jeanet ons een mail of dat we samen met haar naar de Sligro in Veghel wilden gaan om kerstpakketten uit te gaan zoeken voor ZorgWiel. “Kerstpakketten! nu al?” dachten we. Ja inderdaad nu al, om nog keuze te hebben moesten we al vroeg op pad. Natuurlijk wilden we mee!

Op een woensdagochtend spraken we af om naar de Sligro te gaan. Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door Angelique, een enthousiaste, vrolijke dame die ons in de watten legde met koffie, thee en wat lekkers. Na wat uitleg konden we aan de slag. We hebben met z’n drieën rondgekeken in een grote showroom, waar we samen een pakket konden samenstellen. 

De keuze was reuze en wat is het lastig om voor zoveel mensen, zoveel wensen, smaken en ideeën iets te kiezen! Je wilt iets geven waar collega’s blij mee zijn, iets dat niet in de kast of zelfs de prullenbak verdwijnt. Maar na lang zoeken en bekijken hebben we een heel mooi én lekker pakket samengesteld. Een pakket waarvan wij alle drie denken dat de meeste van onze collega’s hier oprecht blij van worden. Iets dat wij in ons dagelijks leven kunnen gebruiken. En, kijkend naar onze eigen thuissituaties, onze gezinsleden waarschijnlijk ook.

Wat mede de doorslag in onze keuze gaf is dat het cadeau ook duurzaam is. Iets dat lang mee kan gaan, zorgt voor minder belasting van het milieu. En als kers op de taart worden deze items gemaakt op sociale werkplaatsen en zijn zij sponsor van Stichting het Gehandicapte Kind. Daarmee was het cirkeltje rond.

We verklappen natuurlijk nog niet wat het is, daar komen jullie in december wel achter.

Groetjes Yvet, Ilse en Jeanet