Nieuwe collega

Het lijkt nog heel ver weg, maar op 1 april 2020, neemt Bert afscheid van ZorgWiel.

Bert gaat dan heerlijk van zijn pensioen genieten. Wij gunnen hem dat natuurlijk van harte, maar zullen hem ook gaan missen. Om ervoor te zorgen dat alles binnen ZorgWiel zo goed mogelijk door blijft gaan, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe collega.
En die hebben wij gevonden!

Per 1 februari 2020 komt Rinske Vedder de staf van ZorgWiel versterken. Rinske kent ZorgWiel al een beetje, want zij is de dochter van Bert en Hennie. Rinske heeft heel veel ervaring en zal de taken van Sandra overnemen, zodat Sandra het werk van Bert kan overnemen. Wij zijn heel blij met de komst van Rinske. Jullie zullen haar komend jaar natuurlijk persoonlijk ontmoeten, maar in deze nieuwsbrief stelt zij zich alvast aan jullie voor. 


Hallo allemaal,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Rinske Vedder en per 1 februari mag ik het team van ZorgWiel komen versterken. Ik ben 37 jaar, woon in Houten met Duane en met ons zoontje Jayke.  

De afgelopen 9 jaar heb ik met veel plezier bij KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) gewerkt. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik kijk er heel erg naar uit om bij ZorgWiel aan de slag te gaan. Bij KiKa heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsvoering, personeelszaken en marketing, dit alles komt ook goed van pas.

Ik ken ZorgWiel natuurlijk al een klein beetje, een prachtige organisatie die ik graag beter wil leren kennen. Daarnaast is het ook heel mooi dat ik het werk van mijn vader kan voortzetten als hij straks met pensioen gaat. Van jongs af aan ben ik al betrokken geweest bij mensen met een handicap, ik vind het mooi om mij samen met jullie allemaal hiervoor te mogen inzetten. Ik kijk er naar uit om alle bewoners, ouders, familieleden, medewerkers en vrijwilligers binnenkort te ontmoeten.

Hartelijke groet, Rinske