Nieuws uit onze woonhuizen: Verrassing voor Joke

Het is woensdagochtend 17 juni 2020 als Joke arriveert op de Villa. Ze denkt een dagdienst te werken maar ziet haar net nieuwe collega binnen de Villa, op kantoor zitten. Haar eerste reactie, goedemorgen en tegen Zekiye, was jij er ook? Ik denk al, moet ik wel werken? Nee Joke, je bent van harte welkom maar vandaag hoef je niet te werken. Je gaat met je collega mee. Het duurt een momentje, maar na een paar ‘oké’s’ en zo laat Joke zich verrassen. Joke is namelijk niet van ‘afscheid’ nemen en dacht dat het bloemetje en kaartje in de afgelopen bijeenkomst het zou zijn.

Samen met de collega die uit de slaapdienst kwam stappen ze in de auto – nog geen idee waarheen. Thuis bij een andere collega zit iedereen Joke op te wachten. De koffie en het gebak staan klaar. Verrast zit ze dan met haar collega’s in het zonnetje in de achtertuin.

Na de koffie maken we een wandeling door de Haalderse/Bemmelse polder. Bij terugkomst genieten we van een lunchbox, klaargemaakt door de mensen van Brasserie Bloem. Met een mooi afscheidscadeau gaat Joke weer huiswaarts.

‘s Avonds worden er via de app berichten over en weer gestuurd. We kunnen met z’n allen terugkijken op een mooi (afscheids)moment samen.

Joke, BEDANKT voor alles wat je voor de bewoners, hun familie, vrijwilligers en collega’s hebt betekend in de afgelopen 2,5 jaar.

Na zo’n 45 jaar in de zorg gewerkt te hebben mag je nu gaan genieten van je wel verdiende vrije tijd!

Groet, je collega’s Villa Ramon.