Nieuwsbrief ZorgWiel Nr. 23

In de laatste nieuwsbrief van vorig jaar schreven wij: “We gaan in 2020 met nieuwe energie aan de slag met onze plannen”. Het zou een bijzonder jaar worden: 5 jaar ZorgWiel, het afscheid van Bert Vedder, een heus bewonersweekend en al die andere activiteiten in onze woonhuizen. We keken er naar uit, maar toen zette het coronavirus een streep door al die plannen. Alles werd anders. Toch is een aantal dingen ook hetzelfde gebleven. Net als in andere jaren hebben we weer veel mooie momenten met onze bewoners mogen beleven.

En wat zijn we trots op de wijze waarop zij met alle veranderingen en teleurstellingen omgaan! Er waren helaas veel moeilijke momenten en verdrietige en ingrijpende gebeurtenissen. We konden deze niet met elkaar delen zoals we dat graag gewild hadden, maar het was ontroerend en hartverwarmend om te ervaren dat we er – ondanks de afstand – voor elkaar zijn.

Wij zijn ontzettend trots op onze betrokken en bekwame medewerkers en dankbaar voor de fijne samenwerking met ouders, familieleden en vrijwilligers. Wij weten niet wat het nieuwe jaar zal brengen, maar zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. In 2021 gaan wij gewoon weer met nieuwe energie aan de slag. Wij wensen iedereen warme en betekenisvolle feestdagen toe en een gelukkig en gezond nieuw jaar!

Bekijk/download de printversie van de Nieuwsbrief nr 23 hier.