Afscheid Joke Kiers

Tijdens het laatste overleg met staf en teamleiders hebben wij stil gestaan bij het pensioen van Joke. Joke is op dit moment nog teamleider op Villa Ramon. Eind juni neemt ze alvast een voorproefje op haar pensioen en stopt ze met werken. We hebben er een lekker stuk taart op gegeten en Joke heeft een mooie bos bloemen gekregen.

Joke is voor ZorgWiel, de bewoners en medewerkers van De Strang en Villa Ramon van onschatbare waarde geweest. Toen De Strang zich in 2016 bij ZorgWiel aansloot, is Joke teamleider geworden.

Na een aantal jaren met veel plezier daar gewerkt te hebben, startte in 2018 woonhuis Villa Ramon bij ZorgWiel. Villa Ramon kwam van een grote organisatie en er moest een compleet nieuw team samengesteld worden. Op dat moment gaf Joke aan dat zij daar als teamleider wel in wilde springen.

Dankzij haar is de overgang naar ZorgWiel dan ook soepel verlopen en voelden de bewoners zich snel thuis. Een heel groot compliment! De laatste twee maanden heeft ze ervoor gezorgd dat haar opvolgster Manon op een goede manier werd ingewerkt, wat nogal bemoeilijkt werd door alle coronaperikelen.

Wij bedanken Joke voor haar geweldige inzet voor bewoners en medewerkers, de rust die ze altijd uitstraalde, haar altijd rake vragen en soms onverwacht grappige opmerkingen. Hopelijk gaat ze genieten van de vrije tijd die ze krijgt en kan ze samen met Cor het reizen en koken wat meer gaan oppakken, evenals het genieten van de kleinkinderen.

Uiteraard staat de deur altijd open. Wij wensen Joke en Cor het allerbeste!