Zaterdag 21 april wordt een bijzondere dag!

Op 21 april is het dan zover: de eerste ZorgWiel Bewonersdag! Het was de wens van de Bewonersraad om een dag te organiseren voor alle bewoners, ouders/familie, medewerkers en vrijwilligers van ZorgWiel. Een dag om elkaar te ontmoeten en leuke dingen met elkaar te doen. Als ZorgWiel werken we hier natuurlijk graag aan mee!

Sandra, Bert en Herman hebben een mooie plek gevonden voor deze Bewonersdag, namelijk in het Zoo Parc in Overloon! We gaan deze dag in het Zoo Parc genieten van de vele dieren die er te zien zijn. Welk dier zou jij graag willen zien? Als je de mooie wandelpaden volgt en goed kijkt kom je ze allemaal tegen. We mogen zelfs meekijken als de dieren worden gevoerd. Ook krijgen we de kans om mee te lopen met één van de rondleidingen die speciaal voor ZorgWiel zijn georganiseerd zoals een spannende speurtocht. Wij zijn erg benieuwd wat we gaan leren over alle dieren in Zoo Parc, jij ook?

ZorgWiel heeft zelf ook wat leuke dingen geregeld met voor ieder wat wils. Voor onze bewoners die wat minder mobiel zijn is er de mogelijkheid om te snoezelen en te relaxen. Heb je meer zin om spelletjes te doen? Dat kan ook, want we hebben voor deze dag Oudhollandse spellen geregeld. Zo kan je precies laten zien waar je goed in bent. Verder is er een muziekoptreden en mag je zelfs meedoen met deze muzikanten!

Natuurlijk zorgen wij ook voor een hapje en een drankje zodat je niet met een lege maag hoeft mee te doen aan al het leuks dat er die dag is te beleven. Aan het einde van de dag staat er ook nog een optreden gepland van een artiest die ervoor gaat zorgen dat jullie allemaal meezingen. Een polonaise zal er zeker inzitten. We gaan nog niet verklappen wie deze artiest is, maar zijn liedjes kennen jullie allemaal. In jullie woonhuis hangt nu al een poster waarop je meer kunt zien en lezen over de Bewonersdag.

Heb je je nog niet opgegeven voor deze superleuke ZorgWiel Bewonersdag, doe dat dan snel! In ieder woonhuis is er iemand van de begeleiding bij wie je je kunt opgeven. De begeleiding zorgt ervoor dat alles verder wordt geregeld samen met Jeanet, Sandra, Bert en Herman van de staf van ZorgWiel, die natuurlijk gewoon meehelpen.

Oh ja, niet vergeten: de ZorgWiel Bewonersdag is op 21 april en begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur na het optreden van de artiest. We hopen dat je erbij bent!