Even voorstellen: Hellen en Roy

Met het vertrek van Anke van de Boterbloem naar de Vlinder zijn wij blij te kunnen vertellen dat Hellen en Roy gezamenlijk teamleider zullen worden op de Boterbloem. Als Persoonlijk Begeleiders A hebben zij het afgelopen jaar de bewoners en families al goed leren kennen.

Ik ben Hellen de Gelder en – net als Roy – nu ruim een jaar werkzaam bij ZorgWiel op de Boterbloem. Samen met mijn vriend, de hond, katten en kippen woon ik in Sint Hubert. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in onze grote tuin en groentetuin. Verder ga ik graag zwemmen bij de kuilen en lekker wandelen door de bossen met de hond. Het afgelopen jaar heb ik al veel van de Boterbloem leren kennen en mogen genieten van alles wat we met elkaar meemaken.  Ik voel mij dan ook helemaal op mijn plaats hier. 

Naast het persoonlijk begeleiden van een aantal bewoners hebben wij onlangs de mogelijkheid gekregen om ook de functie van Teamleider op ons te nemen. Hier hoefden wij niet lang over na te denken, want wij willen heel graag het beste uit de Boterbloem halen. Ben je benieuwd naar Hellen en Roy en/of wil je gewoon meer van ons weten, dan horen wij dit graag.

Ik ben Roy Quist, nu ruim een jaar werkzaam binnen St. ZorgWiel op de Boterbloem. Ik woon in Oss met mijn vriendin en onze 2 hondjes Pablo en Koda. Op de Boterbloem zijn Hellen en ik vrijwel gelijktijdig begonnen en hebben in het afgelopen jaar een goed beeld gekregen van de bewoners, hun ouders/verwanten, collega’s en onze organisatie St. ZorgWiel. Ik voel mij erg op mijn plaats hier, omdat ik echt van waarde mag zijn – net als alle collega’s. We krijgen de ruimte om mee te denken over de ontwikkeling op het gebied van onder andere de zorg voor onze bewoners, de toekomst van de Boterbloem en mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben zelf dol op koken. Onze bewoners mogen soms genieten van wat ik in elkaar heb gekunsteld.