Madieke Burgers schreef ons over het dagje Efteling van de bewoners van Villa Ramon

“24 juni 2019 Dagje Efteling. Eindelijk was het zover, we gaan naar de Efteling, iedereen van de begeleiding op Romy na en Martijn was naar zeeland en Romy was al naar de Efteling geweest. Maar goed iedereen had er zin in later werd iedereen verdeeld in groepjes.

Voor ieder wat wils. Desi, Trees en Manon hadden de mensen voor de actie.

En Erik, Joke, Rianne p en Tonnie hadden een rustigere groep, later sloot Erik zich bij de rustigere groep aan. Yvonne, Rianne r, Celine hadden Gerie Nina Reinier

En het was heel warm DUS VEEL EN GOED DRINKEN!!!! Daar werd ook bij sommige streng opgelet.

We werden leuk ontvangen door een van de prinsessen. Wat ook leuk was is dat Jacqueline met ons mee ging. Sommige 

wouden nog een souvenirtje kopen moet kunnen. En niet iedereen ging overal in (hoeft ook niet is niet verplicht)

De ene groep ging in achtbanen, de andere groep ging naar het sprookjesbos en interne attracties, zoals droomvlucht fatamorgana treintje en de volgende groep ging ook in wat achtbanen.

Heen en terug was het nog wel een eindje rijden maar dat geeft niet. Het was een geslaagde dag, iedereen heeft volop genoten van deze dag. En daar gaat om toen we terug kwamen was de tafel al gedekt, Romy had slaapdienst en Larissa waren er toen niet want die waren de snacks halen dus we konden zo aanschuiven, we aten buiten. Iedereen was bekaf en zeker met de hitte. Kortom het was herhaling vatbaar.”