Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Er wordt weer onderzoek gedaan naar de tevredenheid onder de medewerkers van ZorgWiel. De laatste keer dat dit onderzoek is uitgevoerd is alweer 2 jaar geleden. Toen behaalde ZorgWiel een heel mooi resultaat. Veel collega’s hadden meegedaan aan het onderzoek en zij gaven ZorgWiel een heel hoge score. 

Daar waren wij natuurlijk heel blij mee, maar het betekent ook dat we flink ons best moeten doen om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden blijft en dat dingen die nog beter zouden kunnen ook verbeterd worden. Daarom hebben wij de uitkomst van het vorige onderzoek besproken in het team van elk woonhuis en zijn wij aan de slag gegaan met de onderwerpen die de medewerkers het belangrijkst vinden. Wij zijn erg benieuwd hoe de collega’s daar nu tegenaan kijken en hoe zij hun werk bij ZorgWiel ervaren.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie, PreventPartner. Dit is dezelfde organisatie die het onderzoek de vorige keer ook heeft uitgevoerd. Op 20 september gaat het onderzoek van start en het duurt 2 tot 3 weken. Daarna maakt PreventPartner weer een rapport, waar de uitkomsten in staan.

In de volgende Nieuwsbrief zullen wij de uitkomsten van het onderzoek naar de tevredenheid onder mede-werkers bekend maken. Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk medewerkers meedoen aan het onderzoek en dat de uitkomst net zo positief zal zijn als de vorige keer (of misschien zelfs nog een beetje beter). Maar we zijn ook benieuwd naar de mening van de collega’s over de zaken die zij graag willen verbeteren. Wordt vervolgd: wij wachten de uitkomst in spanning af!