Nieuws uit de Medewerkersraad

In maart kon de Medewerkersraad eindelijk weer bij elkaar komen. Het belangrijkste onderwerp hierbij was de toekomst van de Medewerkersraad. Tot nu toe waren er uit alle woonhuizen medewerkers vertegenwoordigd, maar na de opstartperiode, waarin de Staf van ZorgWiel een grote rol speelde in het bepalen van de agenda van de Medewerkersraad, kan de Staf nu een stap terug doen. Een aantal gemotiveerde medewerkers zet de Medewerkersraad nu voort en gaat eerst een aantal keren samen brainstormen hoe ze het verder vorm willen geven. Ze gaan zelfstandig aan het werk en wanneer er input van de Staf nodig is, worden zij uitgenodigd en kunnen zij aansluiten. 

De Medewerkersraad bestaat nu uit Anita Smulders (’t Span), Lise Gloudemans (De Vlinder), Anny Stap (Ganzenvlucht), Anne Naberink (De Strang), Roy Quist en Hellen de Gelder (De Boterbloem). 

Heb je interesse om ook plaats te nemen in de Medewerkersraad, of wil je gewoon eens weten wat zij allemaal doen, dan kun je altijd contact opnemen met één van de leden.