Teamdag Het Klavier

Op vrijdag 12 maart hebben we met alle nieuwe begeleiders van Het Klavier een teamdag gehad.

Bij binnenkomst hebben we kort kennis gemaakt, onder het genot van koffie/thee en iets lekkers.

Later hebben we allemaal iets over ons zelf verteld aan de hand van een voorwerp dat je dierbaar is. Van een voetbalshirt, foto`s, miniatuur Volkswagenbusje, mixer tot aan een beeldje van een hond. Door onze verhalen kwamen we erachter dat interesses en achtergronden van elkaar verschilden. We hebben ook overeenkomsten met elkaar, één ervan werd zichtbaar duidelijk.

Ons hart voor de zorg en de bewoners staan centraal.

Iedereen vult iets anders aan in het team; van creativiteit, bakken/koken, sport tot aan gezelligheid en in voor een grapje. Doordat er veel verschillen zijn in werkervaring maakt dit een team met veel kennis en ervaring.

In de middag werd er een lunch bezorgd door Brownies en Downies uit Uden, dit speciaal omdat één van onze toekomstige bewoners van Het Klavier daar werkzaam is.

Na de lunch hebben we kennis gemaakt met een aantal bewoners door middel van een Powerpoint die door onze gedragsdeskundige, Ester Jakobs, zorgvuldig is samengesteld.

Alle teamleden hebben veel zin in de officiële start van Het Klavier wat medio april plaats gaat vinden, het kan voor ons niet snel genoeg april zijn.

Team Het Klavier