Zennnn in geWoon!

Daar is ie dan, eindelijk!
Na lang gewacht moeten hebben, hebben Sjef en woonhuis geWoon, de snoezelkar ontvangen! Sjef is in de periode van covid-19 zo ongeveer de hele periode veilig bij zijn ouders gebleven. Na ruim een jaar, met tussenpozen van wat maandjes, is Sjef na z’n vaccinaties weer gezellig bij woonhuis geWoon komen wonen. We dachten dat dit wel even wennen zou worden, maar niks bleek minder waar. Sjef was meteen in zijn element. Hij genoot van de mensen om hem heen, zowel op het woonhuis als op dagbesteding. Het eerste weekend dat Sjef weer naar zijn ouders ging, mopperde hij thuis regelmatig…, zo van ‘op jullie ben ik wel even uitgekeken’:-). Nee, alle gekheid… Sjef heeft ’t supergoed opgepakt, alle dynamiek om hem heen.

Als verrassing mochten we een cadeau aan Sjef geven. We zochten een heel mooie snoezelkar uit. Een mobiele ‘kar’ met allerlei beleefmaterialen erop en erin. Ook de andere bewoners kunnen hiervan meegenieten. Helaas kwamen er schepen in het Suezkanaal vast te zitten en werkte Engeland met de Brexit niet mee. Materialen die bij de snoezelkar horen, komen van heinde en ver, en de schepen en Engeland maken dat de snoezelkar nog op zich moet laten wachten. Want een kar zonder snoezelspullen, is natuurlijk geen snoezelkar….

15 Juli komt ie dan toch écht. Lang gewacht, maar dat mag de pret niet drukken. Wauw, wat is ie mooi, een ware beleving! Het snoezelen kan beginnen, heerlijk! En naast snoezelen, kan er op een groot scherm zelfs film gekeken worden, ook een ware beleving natuurlijk! We hebben zin in onze zomervakantie. Twee gezellige weken gaan we tegemoet; zowel ontspannen met de snoezelkar als kamperen in eigen tuin mét een heuse film vanuit de tent! Wat willen we nog meer… Nou ja, er staat nog heel veel meer gepland in de vakantie, daarover in een volgende nieuwsbrief meer :-).

Groetjes,

Iedereen van geWoon