Nieuws uit onze woonhuizen: Sint en zijn Pieten op bezoek bij De Blitz

Op dinsdag 1 december heeft Sinterklaas met zijn pieten een bezoekje gebracht aan De Blitz. Piet Krista kwam als eerste in de huiskamer om te kijken of iedereen er al was, ze plofte gezellig op de bank in afwachting van de goede Sint met zijn gevolg. Opeens werd er op het raam geklopt. Oh jee, dat was toch wel een beetje schrikken!

Moniek nam het initiatief en rende naar de voordeur, daar stond Sinterklaas Mike met Piet Chantal en nog twee hulppieten. Ze vertelde dat ze de muziekpieten kwijt waren en zij hadden de cadeautjes! Wat nu? Want zonder muziek geen cadeautjes.

Nou, daar wisten de Blitzers wel raad mee, want gelukkig kan onze Michiel heel goed keyboard spelen. Snel werd zijn keybord opgezet, iedereen een instrumentje in de hand en met z’n allen muziek maken zo hard ze konden! Lotte kende alle sinterklaasliedjes. 

En ja hoor, er werd weer op het raam geklopt. Bij de voordeur stond een grote zak met cadeautjes.

Wat was het gezellig! Eva en Danique hielpen Piet Krista met uitpakken. Eveline was de grote hulp voor Roel en Sint Mike was zo lief om Ellen mee te helpen uitpakken. 

Onze pechvogel Steven was ziek, dus gingen Sint Mike, Piet Chantal en de 2 hulppieten persoonlijk bij Steven op zijn kamer cadeautjes afgeven. Het was een gezellige boel in de huiskamer van De Blitz.