Even voorstellen: Jennifer

Voor een aantal van jullie ben ik geen nieuw gezicht, maar met een groot deel van onze bewoners, naasten, vrijwilligers en collega’s heb ik nog niet persoonlijk kennis gemaakt. Ik ga een poging doen om mijzelf voor te stellen. 

Ik ben Jennifer Millenaar, trotse moeder van Sophie en Mees en getrouwd met Olaf. Samen wonen wij met onze mini-hond in Huissen. In mijn vrije tijd lees ik graag en doe ik mijn best om regelmatig te sporten.

Vijf jaar geleden kwam ik in dienst bij Stichting ZorgWiel, bij woonhuis de Strang in Gendt waar ik met veel plezier heb gewerkt. Nu wij een aantal jaren verder zijn, is het tijd voor een volgende stap. Ik ben blij dat ik binnen ZorgWiel deze uitdaging gevonden heb!

Vanaf 1 januari mag ik deel uit maken van de staf van ZorgWiel. In de afgelopen jaren heb ik ZorgWiel goed leren kennen en ik kijk ernaar uit om straks aan de slag te gaan. Het meest kijk ik uit naar de bezoekjes aan jullie mooie woonhuizen. Om elkaar goed te leren kennen, kom ik in het nieuwe jaar bij elk woonhuis kennismaken. 

Ik kijk er naar uit om alle bewoners, ouders, familie, vrijwilligers en collega’s te ontmoeten. Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,

Jennifer Millenaar

Jennifer wordt samen met Herman verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg