Kennismaking met nieuwe collega’s

Jeanet Kerckhoffs – staf ZorgWiel

‘’Mijn naam is Jeanet Kerckhoffs. Sinds 1 december werk ik met heel veel plezier parttime als stafondersteuner bedrijfsvoering. Dit betekent dat ik allerhande ondersteunende werkzaamheden verricht op administratief gebied, zoals bijvoorbeeld de administratie van personeel en salaris. Daarnaast regel ik dat de zorg die we bieden goed wordt gedeclareerd bij de Zorgkantoren. Het is een heel afwisselende functie: van het betalen van facturen tot het maken van een poster voor de Bewonersdag, dus ik verveel me geen moment.

Mijn loopbaan ben ik als 17-jarige begonnen in de verpleging, maar helaas ben ik toen gezakt voor de vooropleiding. Mijn hart ligt echt in de zorg, waardoor ik tot mijn 28ste in een ziekenhuis in Utrecht heb gewerkt, als doktersassistente en als medisch secretaresse. Daarna ben ik verhuisd naar Hulst om te gaan samenwonen met mijn huidige man. Daar was helaas maar één ziekenhuis waar geen werk voor mij was en zo ben ik als secretaresse in de advocatuur terechtgekomen. Daar heb ik ook altijd met veel plezier gewerkt, maar ik ben heel erg blij dat ik nu weer in de zorgsector werk. Mijn man en ik hebben twee zoons, van 21 en 23 jaar, die beiden studeren en niet meer thuis wonen. Wij reizen graag en in mijn vrije tijd sport ik graag, zoals tennis, wandelen en fitnessen.

Ik heb al met een aantal van jullie kennisgemaakt, maar met nog lang niet iedereen. Het lijkt me leuk om een dagje op een woonhuis te werken zodat wij elkaar beter leren kennen. Ik kijk er met veel plezier naar uit om met jullie samen te werken!”

Jennifer Millenaar – teamleider De Strang

“Hallo allemaal, ik ben Jennifer Millenaar, 37 jaar en ik woon in Huissen met mijn man Olaf en onze kinderen Sophie en Mees. Beiden zitten inmiddels op de basisschool, waardoor ik weer meer tijd kreeg voor mezelf. De vacature voor teamleider kwam dus op het perfecte moment, want ik had ruimte en zin in een nieuwe uitdaging! Sinds 1 januari ben ik nu werkzaam als teamleider van woonhuis De Strang in Gendt.

Inmiddels ben ik bijna drie maanden onderweg in mijn nieuwe functie en kan ik zeggen dat het zeer goed bevalt. Ik vind het prettig dat er korte lijnen zijn met de bewoners, ouders en collega’s in mijn functie. Doordat ik mee werk op de groep signaleer ik eerder zaken en kan daar ook meteen op inspelen. Bovendien worden wij als team vanuit de staf goed gefaciliteerd. Hierdoor kunnen wij werken aan onze kennis en competenties en leveren wij elke dag persoonsgerichte zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze twaalf bewoners.”

Gerda Bouwer – teamleider Octopus

“Mijn naam is Gerda Bouwer en ik woon samen met Peter in Maasbree. Mijn hobby’s zijn wandelen, fotograferen en lezen.

Na mijn MBO-opleiding (niveau 4) ben ik gestart als persoonlijk begeleider op een woongroep met mensen met een meervoudige beperking bij Talant in Beetsterzwaag (Friesland). Hierna ben ik verhuisd naar Limburg, maar was het erg moeilijk werk te vinden bij dezelfde doelgroep. Daarom ben ik aan de slag gegaan in de ouderenzorg. Hier heb ik 10 jaar als verpleegkundige en coördinator gewerkt. In de tussentijd heb ik een managementopleiding gevolgd om mijzelf verder te ontwikkelen. Vanaf 1 maart ben ik in dienst als meewerkend teamleider bij Octopus in Sevenum.”

Yvet Kateman – teamleider Gezinshuis Meiners

“Mijn naam is Yvet Kateman en ik werk sinds 2016 voor ZorgWiel. Op dat moment kwam namelijk het woonhuis ’t Span onder hun hoede. Hier heb ik deze jaren met veel plezier mogen werken en een hoop mogen leren. Na 9 jaar in dezelfde functie was ik nu toe aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarin ik veel nieuwe dingen leer en mijzelf blijf ontwikkelen.

Die uitdaging kwam in de vorm van teamleider voor Gezinshuis Meiners. Een uniek gezinshuis met 5 broers en zussen. Een gezinshuis waarbij de ouders zeer betrokken zijn. Naast mijn functie bij ’t Span was ik al een jaar werkzaam als begeleider waardoor ik deze mooie mensen, hun ouders en het team mocht leren kennen. De visie en werkwijze zijn zo uniek dat ik deze uitdaging met beide handen heb aangepakt. En zo ben ik naast een klein contract bij ’t Span op 1 maart gestart als teamleider. Een uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb!”