Verhalen en anekdotes van bewoners (december 2018)

Reacties van bewoners van De Strang naar aanleiding van de truckersdag op 22 september:

“De truckersrun was leuk en gezellig. Ik was in een mooie truck meegegaan van het bedrijf ‘Hortiekoop’. We hebben een mooi rondje gehad en we hadden een gezellige chauffeur. Voor de truckersrun begon hebben we nog gezellig een frietje gegeten!

“De Truckersrun was leuk. Ik zat met een vriendin van mijn broer in een mooie truck”

“Eerst naar Providentia en daarna eten en naar de Truckers toe, om de nummers te zoeken. Daarna instappen en wegrijden, toeteren: dat is leuk en dan zwaaien in het donker.”

“Het was leuk en ik zat in een vrachtwagen uit Wijchen. We hebben lekker stamppot gegeten. Ik ga al heel lang mee met de Truckersrun.”

“Ik vond de Truckersrun leuk. Ik reed met een mooie oude truck mee. Het bedrijf waarmee ik reed had zijn 75 jaar jubileum.”

Madieke Burgers (Villa Ramon) vertelt enthousiast over haar huisgenoot: Manfred Kooij:
Ik ben Madieke Burgers. Ik woon al 13 jaar op Villa Ramon. Manfred is een medebewoner van mij die van hardlopen houdt. 3 x wereldkampioen op de 800 en 1500 meter bij paralympics.
In 1994 heeft hij de Audrey Hepburn prijs gewonnen door 3 x wereldkampioen te zijn geworden.
Manfred loopt o.a. marathons Eindhoven Rotterdam Enschede en nu (oktober) in Breda (Brabant).
In het pinksterweekend volgend jaar gaat Manfred de roparun rennen vanuit Hamburg naar Rotterdam en hiervoor zoekt hij sponsors. Elk lootje kost 2 euro 50, wanneer je een lot wilt kopen, graag even een mailtje naar manfredvitesse@live.nl of villaramon@zorgwiel.nl

Ik ben ongelofelijk trots op Manfred wat hij allemaal gepresteerd heeft en wat hij allemaal bereikt en hoe hij dat allemaal doet. Ik heb heel veel respect voor hem. Ik ben heel blij dat ik zo’n medebewoner heb. En hij doet het met heel veel plezier.
Groetjes Madieke

Herfst BBQ in De Strang
Op 21 oktober waren alle bewoners, ouders, vrijwilligers en medewerkers van De Strang uitgenodigd voor een Herfst-BBQ. Cor en zijn Persoonlijk begeleider A, Leonie hebben voor deze bijeenkomst
4 heerlijke taarten gebakken die allemaal volledig zijn opgesmikkeld.
Hieronder zie je een foto van de trotse Cor en zijn taarten….


Nadat iedereen van het koffiemoment genoten had, werd er soep geserveerd en de BBQ aangestoken voor een broodje hamburger of echte Duitse Bratwürst.
Het was een erg gezellige middag!

Jeanet, Sandra, Herman en Bert wensen alle lezers en luisteraars van de Nieuwsbrief hele fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2019 toe. Geniet ervan!