Maarten Meiners werkt met veel enthousiasme bij Gidding Buiten-Zorg

ZorgWiel werkt steeds vaker samen met kleinschalige dagbestedingsaanbieders in de regio van onze woon-/gezinshuizen. Bewoners vragen om een gevarieerd en persoonlijk aanbod. Hieronder het verhaal van René Gidding van Gidding Buiten-Zorg in Zetten over de samenwerking met Maarten Meiners (Gezinshuis Meiners). 

Mijn naam is René Gidding en ik ben begeleider van Maarten Meiners. Sinds juli 2016 is Maarten werkzaam bij Gidding Buiten-Zorg. Gidding Buiten-Zorg is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Gidding Buiten-Zorg voeren we groen- en onderhoudswerkzaamheden uit in ruim opgezette werkgebieden. We werken bijvoorbeeld in bossen en bij een tennisvereniging in Velp. 

Bijna dagelijks haal ik Maarten rond 08.00 uur thuis op en gaan wij op weg naar onze werklocatie. Deze locatie wisselt dagelijks, dus zijn dag is nooit hetzelfde. Maarten stapt elke ochtend met een glimlach in en straalt uit dat hij er weer zin in heeft. Dat is aanstekelijk naar zijn collega’s want Maarten betrekt iedereen bij zijn goede humeur. Stil zitten kent Maarten niet, hij ziet overal werk en steekt zijn handen graag uit de mouwen. Stiekem vangt hij tussendoor graag een glimp op van een voorbijrijdende vrachtwagen of tractor. Je kunt je vast zijn glimlach voorstellen als deze nog uitgebreid naar hem toetert. 

De ouders van Maarten hebben geluk met een zoon in de groenvoorziening. Regelmatig schakelen ze onze hulp in bij het scheren van de hagen en het leveren van openhaardhout. De ouders van Maarten zijn één van onze vaste klanten die wij met onze dagbesteding bedienen. Wij vinden het belangrijk klanten in ons bestand te hebben die een goede binding hebben met onze deelnemers. De waardering die wij met het werk bij de familie Meiners krijgen, doet onze deelnemers groeien!