Octopus, al jaren een ‘warm nest’

De ondertekening van de samenwerking met Octopus: een feest! 

5 februari 2017 – een verslag van Anke Leenen, persoonlijk begeleider Octopus 

Wat was het een mooie, feestelijke dag! Veel familie, collega’s, mensen van ZorgWiel, en natuurlijk onze kinderen. Een hoop gezelligheid en mooie woorden. Onder andere van Ria Nijssen, Bert Vedder en Jos van Rijswijck.

Koffie en thee werden uitgedeeld, vlaai werd gegeten en er werd geknabbeld van het lekkers op tafel. Er was een heerlijke taart gemaakt, met het logo van ZorgWiel erop en bovenop een grote octopus met zijn 8 tentakels. En lekker dat die was!

Na de koffie en het ‘officiële gedeelte’ was het tijd voor een borreltje. Het mocht tenslotte gevierd worden dat we nu een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met ZorgWiel. 

Een fantastisch gebaar van een anonieme donateur liet iedereen de mond openvallen. Een cheque met een jaarlijks bedrag dat allemaal naar de kinderen gaat! Alle extra aandacht, uitjes, wandelingen, activiteiten, hoe geweldig!

Door het hele huis hingen trosjes ballonnen met helium waar iedereen op een kaartje zijn of haar wens kon invullen. Van ‘alle goeds voor 2017’ tot een ‘smart-tv’, er werden een hoop wensen gedaan. Dit kaartje werd vervolgens aan de ballon vastgemaakt. Wellicht gaan er wat wensen in vervulling?!

Toen allemaal de jas aan en naar buiten. Hier werd het nieuwe naambordje officieel geopend door Bart. Wat deed hij dit knap! Iedereen kreeg een ballon in de hand. Een prachtig gezicht was het toen alle ballonnen buiten de lucht in werden gelaten. Vooral toen er eentje te vroeg de lucht in ging en er een grote glimlach op Luuk zijn gezicht kwam, hij had goed in de gaten dat er wat misging!

Ik, als laatste nieuwe binnenkomer, vond het fantastisch om te zien hoe de kinderen genoten! Hoe ouders, broers, zussen genoten en alle betrokkenheid die er is. Het lijkt wel één grote ‘Octopus- familie’. Heel hartverwarmend om te zien en blij om hier nu deel vanuit te mogen maken.