Directie ZorgWiel levert bijdrage aan het achter slot en grendel komen van medewerkers Woongroep ’t Span.

(Paniekbericht van team aan het bereikbare staflid, levert volgende reactie op: Schik je in je lot! door Anita Smulders, persoonlijk begeleider ’t Span)

Wanneer je bovenstaande kop in de krant zou lezen, zou dit op z’n minst de nodige vragen oproepen. Gelukkig kunnen we deze kop in de juiste context plaatsen.

Het was namelijk een onderdeel van een meer dan geslaagd teamuitje, georganiseerd door Marieke (Lucassen) en Yvet (Kateman), waarvoor we een financiële bijdrage van de staf van ZorgWiel mochten ontvangen.

Nadat we ons verzameld hadden bij station Arnhem, zijn we op weg gegaan naar de Korenmarkt. In een gezellig etablissement konden we, onder het genot van een kopje koffie/thee en veel gelach, een aantal quizvragen oplossen. Elke goed beantwoorde vraag leverde ons een letter op. Alle letters op een rij vormde een verwijzing naar de activiteit die we met z’n allen zouden gaan doen: ESCAPEROOM

Na een wandeling van een kwartier, werden we in een gebouw in Klarendal ontvangen door een vriendelijke, bebaarde medemens. Hij legde ons uit wat de bedoeling was. We mochten ons verdelen in drie groepen. Vervolgens werden wij verdeeld over drie ruimtes die op slot gingen. We kregen een uur de tijd om deze ruimtes te openen en te ontsnappen. Dit aan de hand van allerlei verborgen aanwijzingen. Er waren drie thema’s, namelijk de VOC, een futuristische ruimte en een gevangenis. Iedereen ging aan de slag. Mooi om te zien hoe sommige collega’s heel analytisch kunnen denken, goed kunnen rekenen of juist heel praktisch zijn. Het is ons echter geen van allen gelukt de kamers te verlaten zonder hints van de spelleider, die ons via camera’s in de gaten hield. Uiteindelijk waren twee van de drie groepen binnen het uur weer buiten. Iedereen was erg enthousiast.

Na een groepsfoto in de gevangenis, zijn we al lachend en ‘kakelend’ op weg gegaan naar Happy Italy, waar we lekker Italiaans hebben gegeten én nog een hele tijd hebben zitten kletsen over van 

alles. Het was een fijne, ontspannen dag met veel plezier. Heerlijk om met zo’n dwaas team op stap te zijn!

Staf …… bedankt voor jullie bijdrage!