Feestelijk weekend ’t Span

Afgelopen weekend was weer een feestelijk weekend voor iedereen.

Loes ging met de Stichting Ruiterweekend Gehandicapten op kamp. Tijdens het kamp wordt er elke dag paard gereden. Loes heeft op zaterdag en zondag een dressuurproef gereden, dit houdt in dat Loes van de begeleiding een oefening krijgt en dat zij dan haar paard opdrachten geeft om deze uit te voeren.  Dit deed ze zo goed dat ze er een mooie prijs mee heeft gewonnen heeft. Joehoe!!

Dirk is met Trees op pad geweest, ze hebben samen een flinke fietstocht door Nijmegen gemaakt en na al dat harde fietsen hebben ze samen genoten van een biertje op een terrasje. Heerlijk zo met dit mooie weer, het leek wel vakantie. 

De rest van de bewoners ging mee naar Funpop.

       

Met een grote bus werden we opgehaald, dat vergrootte de feestvreugde, de begeleiding maakte iedereen gek, met als gevolg dat sommige bewoners nog maar eens diep moesten zuchten om die rare leiding.

De sfeer zat er goed in en nadat we een mooi plekje hadden gevonden werd er de rest van de dag veel gezongen en gedanst. Af en toe werd er even tijd gemaakt om wat te drinken en te eten, wat wel nodig was met het prachtige mooie zomerweer, maar daarna gingen de voetjes weer van de vloer.  

En wat was nou het leukste dat we hebben gezien? Daar verschillen de meningen over. Was het Xander de Buisonje die zelfs nog het publiek in liep en prachtig zong ?  Was het toch “het feestteam” met allemaal meezingers, waarbij gesprongen en gedanst werd. Of toch die leuke coverband, die volgens Femke de Ronde eindelijk eens echte muziek speelde .  

                        

Of een van die andere leuke acts die er speelden, er was weer teveel om op te noemen. De meesten waren het er wel over eens dat Dreetje Hazes toch wel erg leuk was.  Al die mooie nummers die ze mee konden zingen, “‘leef”’ “bloed, zweet en tranen” en “zij gelooft in mij”. Over smaak valt zeker te twisten maar de schorre kelen en de lachende gezichten zeiden genoeg. 

Na een lange, mooie dag  gingen we met de bus weer terug. Er vielen een aantal mensen in slaap, en zelfs de begeleiding was eindelijk eens stil en aan het nagenieten van deze prachtige dag.

Groetjes van het Span.