Een bijzondere brief: Jack 12 jaar – Gezinshuis Angerlo

 

 

 

 

 

 

Oosterbeek 12 september 2024

Lieve Jack ,

De vakantie is nu voorbij en je bent alweer een paar weken naar school en zit in een nieuwe klas bij meester Jelle waar je het goed naar je zin hebt zoals we hoorden.

Wat hebben jullie ook dit jaar weer een prachtige vakantiereis gemaakt met het gezinshuis .

En wat voor ons zo leuk was, is dat we via de foto’s en filmpjes die Mark en Ester stuurden, al jullie avonturen in de verschillende landen die jullie bezochten konden meebeleven. Net alsof we er  zelf bij waren …

Ook je verjaardag op 9 augustus heb je in het buitenland gevierd met z’n allen en wat geweldig dat je ‘s avonds nog even met ons kon video bellen .

12 jaar oud ben je nu Jack !!  ….  dat betekent dat je nu echt bij de grote jongens hoort !

Daar hoort ook af en toe een kopje koffie bij voor jou zoals je laatst tegen oma vertelde en natuurlijk hebben Mark en Ester goede afspraken met je daarover gemaakt.

We zagen al met de Pasen dit jaar hoe je als de grote broer van Siem en Moos hielp met eieren zoeken en dat je het sinds k

ort nu ook weer aankunt bij papa het weekend  te logeren en je dan je broertjes Siem en Moos voorleest en helpt. 

Als ze nu soms gaan huilen of schreeuwen, weet je dat kleine kinderen dat wel vaker doen en je laatst tegen papa zei… d

at deed ik ook wel eens toen ik zo klein was… en blijf je gewoon rustig. 

In jullie gezinsvakantie waren er ook iedere dag veranderingen en onverwachte dingen en bleef je.

rustig en vol vertrouwen en konden we zien dat je echt meedeed en genoot .

Inmiddels ben je nu bijna drie jaar bij Mark en Ester in het gezinshuis in Angerlo en heb je dit vertrouwen in de dingen die gebeuren en die je soms niet begrijpt of anders beleeft, steeds verder opgebouwd.

Wij , maar ook de families en vrienden van mama en papa, zijn daarom ook zo blij dat je in het gezinshuis van Mark en Ester bent en daar veilig en vertrouwd mag opgroeien.

We lezen in de verslagen van hen hoe het je op school en in het gezin steeds beter doet en als 12 jarige grote jongen ook wat meer verantwoording krijgt en aankan.

We zijn echt trots op je Jack !

Ga zo door en we hopen je gauw weer eens bij ons te zien en je weer eens lekker te verwennen en knuffelen!

Liefs en Dikke kus van je oma en opa.

_________

Beste Mark en Ester
(gezinsouders Gezinshuis Angerlo),

Zoals al aangegeven in de brief hierboven naar Jack , hebben  beide families en vrienden van zijn mama en papa  gezien hoe Jack rustiger en stabieler is geworden en zich steeds beter is gaan ontwikkelen.

We horen van jullie via de verslagen hoe het is in het gezin en op de school, maar zien het ook als hij bij een van ons is.

De structuur, regelmaat, rust en het persoonlijke maatwerk wat jullie in het gezinshuis brengen, zijn de basis voor de positieve ontwikkelingen die we zien bij Jack en ook in het hele gezin.

Wij willen jullie en jullie medewerkers Rob en Elly hiervoor complimenteren en bedanken en onze grote waardering uitspreken.

Het is fantastisch wat jullie in dit prachtige gezin doen !!

De families Dennissen en Beke.