Staf en Directie

ZorgWiel heeft een kleine staf ter ondersteuning van de woonhuizen (bewoners, medewerkers, ouders/familieleden en vrijwilligers). Daarnaast zorgt de staf/directie ervoor dat ZorgWiel voldoet aan eisen en voorwaarden die de overheid, zorgkantoren, Inspectie voor de Gezondheidszorg en alle andere extern betrokken partijen stellen aan een kwalitatief verantwoorde en veilige zorgverlening.

ZorgWiel heeft geen kantoorpand. De directie en staf werken vanuit huis. Dat geeft in ons digitale tijdperk geen beperkingen. De staf/directie vergadert één keer per twee weken bij één van de leden thuis.

Sandra Simons, directeur
E-mail: sandrasimons@zorgwiel.nl
Tel.: 06-4676 5117

Ik heb de zorgsector leren kennen van ‘buitenaf’. Bijna 20 jaar ben ik werkzaam geweest als advocaat en mediator, gespecialiseerd in contracten- en gezondheidsrecht. In die rol heb ik onder meer diverse zorginstellingen en professionals in de zorg geadviseerd en bijgestaan in geschillen.

Het heeft mij geraakt om te zien hoe kwetsbare mensen soms ondergeschikt dreigen te raken aan zakelijke belangen. Hoe anders is dat bij ZorgWiel. De wijze waarop collega’s, bewoners, hun familieleden en vrijwilligers samenwerken is hartverwarmend. Ik ben dan ook erg blij en trots dat ik mij nu van ‘binnenuit’ kan inzetten voor ZorgWiel en de leiding heb mogen overnemen van Bert Vedder, oprichter van Stichting ZorgWiel.

Jennifer Millenaar, manager zorg & kwaliteit
E-mail: jennifermillenaar@zorgwiel.nl
Tel.: 06-1064 2970

Ik ben dankbaar dat ik een bijdrage mag leveren aan het vertalen van vakinhoudelijke ontwikkelingen naar strategisch kwaliteitsbeleid, waardoor de kwaliteit van zorg optimaal is en voortdurend aan blijft sluiten bij de wensen van onze bewoners.

Waar ik energie uit haal tijdens mijn werk? Dat gebeurt wanneer ik aansluit bij zorginhoudelijke teamoverleggen, de contacten die ik heb met onze bewoners en zijn/haar naasten en de samenwerking met het netwerk van de bewoner en mijn bevlogen collega’s. Door onze complementaire samenwerking zijn wij tot grootse dingen in staat.

Saskia, manager zorg & kwaliteit
Tel.: 06-1360 0212

In de dagelijkse praktijk laveren door een wereld waar wet- en regelgeving (en ja, ook geld) een illusie van maakbaarheid suggereren, toch steeds weer terugkeren naar de essentie van het menszijn. Waar gaat het nou écht om? Wat is écht belangrijk voor iemand? Voor mij persoonlijk zijn dat verbinding en voor elkaar zorgen.

Dát is mijns inziens de kracht van Zorgwiel en de reden dat ik hier graag wilde komen werken.

Rinske Vedder, manager personeel en organisatie
E-mail: rinskevedder@zorgwiel.nl
Tel.: 06-8393 5797

Voordat ik in februari 2020 bij ZorgWiel kwam werken, heb ik in negen jaar bij KiKa veel ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsvoering, personeelszaken en marketing. Ik ben erg blij dat ik bij ZorgWiel het prachtige werk van mijn vader (oprichter van ZorgWiel, Bert Vedder) kan voortzetten. 

Jeanet Kerckhoffs, stafondersteuner bedrijfsvoering
E-mail: jeanetkerckhoffs@zorgwiel.nl
Tel.: 06-8117 4073

Sinds december 2017 werk ik met veel plezier bij ZorgWiel, waarbij ik zoveel mogelijk op administratief gebied ondersteun.  De kleinschaligheid, transparantie en betrokkenheid van de medewerkers zijn hartverwarmend. ZorgWiel voelt als één grote familie!

Wendy Weerepas, stafondersteuner bedrijfsvoering
E-mail: wendyweerepas@zorgwiel.nl
Tel.: 06-1368 2873

Samen met Jeanet verricht ik allerlei werkzaamheden op administratief gebied. Sinds april 2020 werk ik bij Zorgwiel en wat me opvalt is de persoonlijke, menselijke en vooral warme sfeer. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik terecht ben gekomen in deze warme organisatie.

Jennifer Millenaar trajectbegeleider zorginhoudelijke aspecten
E-mail: jennifermillenaar@zorgwiel.nl

Contact- en correspondentieadres: 

Stichting ZorgWiel

Moerven 220

5464 PE  Veghel

Tel. 06 – 3016 6453

E-mail: info@zorgwiel.nl
Website: www.zorgwiel.nl
KvK: 60464011

Voor een overzicht van de onkostenvergoeding van de bestuurder, klik hier