Bijdragen en nieuws uit onze woonhuizen: Wijsamen

De vorige keer vertelden we over onze nieuwe naam en de voortgang van ons huis. Het inmiddels vernieuwde en prachtig logo zien jullie hier aan de rechterkant.

Er is de afgelopen maanden in en om het huis weer heel hard gewerkt.

De buitenkant is helemaal af en de binnenkant is al een heel end. Het stucwerk is grotendeels gedaan en het meeste sanitair zit er in. Voor ons ouders nog een grote klus om in alle badkamers de wastafels en badkamermeubels op te hangen. Hier hebben we al een weekend voor gepland en met vereende krachten zal dit zeker goed komen.

Verder hebben we met alle buren de erfafscheidingen doorgesproken. Hiervoor zijn er ruim 30 bomen nodig. Via een oproep op o.a. Facebook om een boom te doneren, hebben we veel reacties gehad. Superfijn dat zoveel mensen ons initiatief op deze wijze steunen! We hebben binnenkort een boomplantweekend, waarbij we als ouders met wat lieve hulp van derden al deze bomen gaan planten.

We zijn nu ook druk met uitwerken van de kleuren, meubels, raambekleding van de gezamenlijke leefruimtes en de eigen appartementen. Afgelopen weekend was iedereen druk in de weer met opmeten
en kleuren bekijken en vergelijken.

ZorgWiel is intussen bezig met de inventarisatie en aanschaf van de juiste hulpmiddelen voor in het huis. Daarnaast is er een start gemaakt met de werving van nieuw personeel dat per 1 maart zal starten. Als ouders zijn we daar ook bij betrokken en we zijn blij met het team dat inmiddels al uit 7 capabele en enthousiaste mensen bestaat. De verwachting is dat dit uitgebreid wordt tot ca. 12 mensen die samen per 1 maart 2023 starten.

Tot slot hebben de kids een naambordje van klei gemaakt dat overeenkomsten heeft met de eerste steen. Het was een creatieve ochtend en wat zullen de gangen er straks mooi uitzien als deze bij alle deuren hangen.