Nieuws van de Bewonersraad

 

Op 20 mei heeft de Bewonersraad weer vergaderd. In twee groepen deze keer. Voor de regio Nijmegen waren we uitgenodigd op Villa Ramon en voor de regio Uden in De Blitz. Het bevalt de leden goed om de ene keer met de hele groep te vergaderen en de andere keer in de eigen regio. Het is toch wat rustiger. In de regio Nijmegen vergaderde deze keer ook Eva Cornelissen mee. Zij is begeleider bij De Strang en Huize Meiners. Want raad eens….? Zij wordt de nieuwe voorzitter van onze Bewonersraad! Super fijn. Welkom Eva! Omdat we ook vaak in twee regio’s vergaderen, zou het fijn zijn als we er nog iemand bij krijgen, dus meld je gerust bij Wendy of Saskia van de staf als het je wat lijkt. 

Bij beide vergaderingen stonden het kwaliteitsrapport en de jaarrekening op de agenda. Die kregen allebei een dikke duim omhoog!  

Er werd verteld dat Diana en Francien nieuw in de Raad van Toezicht zijn gekomen en dat woonhuis WijSamen in Wijchen op 1 april open is gegaan. Van dit nieuwe huis zal straks ook iemand in de Bewonersraad komen, maar laat ze eerst maar eens even wennen aan hun nieuwe stulpje. Dat komt straks wel als ze een beetje gewend zijn aan alle nieuwe dingen. Natuurlijk werd er ook uitgebreid gesproken over het Bewonersweekend dat er aan komt. Iedereen heeft er zo’n enorme zin in! 

Alle leden hebben verteld over hun eigen huiskameroverleg. Zo is er bijvoorbeeld in Villa Ramon en De Strang over (brand)veiligheid gesproken en krijgt Huize Meiners nieuwe rookmelders. In Ons Huis is het huiskameroverleg veranderd en overleggen ze nu in twee groepen. Er komt in de huizen  ook veel leuks aan deze zomer. De Vlinder gaat bijvoorbeeld naar de Efteling, De Blitz krijgt een heuse feestweek met een eigen frietwagen en bij de Ganzenvlucht vieren ze de 70e verjaardag van één van de bewoners op grootse wijze! Natuurlijk zijn ook velen al druk doende met het maken van vakantieplannen.
Laat de zomerzon maar komen!

Hartelijke groet,

Leden van de Bewonersraad.

PS: Dankjewel Wendy voor het regelen van de lekkere broodjes. Het was smullen.