Nieuwsbrief Stichting ZorgWiel | Maart 2024

Beste bewoners, ouders, vertegenwoordigers, vrijwilligers en collega’s,

Voor jullie ligt de eerste nieuwsbrief van dit jaar. Een groot aantal woonhuizen is het jaar begonnen  met een gezellige nieuwjaarsborrel en de bewoners hebben in februari flink carnaval gevierd, een gezellige start van dit nieuwe jaar!

Wij kijken ernaar uit om dit jaar samen met jullie aan de slag te gaan om er weer een mooi jaar van  te maken. We gaan met een aantal thema’s aan het werk, zoals  de ouder wordende bewoner, innovaties  in de zorg en het versterken  van het vrijwilligersnetwerk. 

De afgelopen jaren hebben we al een mooie stap gemaakt in het versterken van de samenwerking tussen de woonhuizen onderling en ook dit gaan we dit verder uitbouwen. Ten slotte blijven we volop werven om nieuwe medewerkers aan te trekken en gaan we specifiek kijken naar zij-instromers. We werken samen aan deze thema’s om ook in de toekomst betekenisvolle en passende zorg te blijven bieden. Wij kijken vol vertrouwen naar 2024!

Volgende week viert woonhuis WijSamen alweer het 1 jarig bestaan, wat is de tijd snel gegaan en het is hartverwarmend om te zien dat dankzij de fijne samenwerking met de betrokken oudergroep en het team van WijSamen dit fantastische huis een thuis is geworden voor de bewoners. 

In deze nieuwsbrief is er nieuws te lezen vanuit de Bewonersraad, neemt een van onze gedragskundigen jullie mee in het thema Down Town tour en staan een aantal bewoners centraal met hun dagbesteding. Daarnaast vertellen de nieuwe collega’s Barbara en Camillia over hun eerste ervaringen binnen ZorgWiel en zullen de nieuwe teamleiders Amber en Sandy van Ons Huis in Uden zich aan jullie voorstellen. 

Wij wensen jullie veel lees- en luisterplezier toe!

Lees hier de printversie van deze nieuwsbrief