Bewonersraad uitje

 

Op 14 mei werd er een uitje georganiseerd voor de bewoners van de Bewonersraad. Het was de bedoeling om ook afscheid te nemen van Cor Kiers, die de afgelopen jaren voorzitter is geweest van de Bewonersraad. Helaas zit Cor in een revalidatietraject en kon daarom niet aanwezig zijn. Hij werd door de bewoners ook echt gemist! Ook via deze nieuwsbrief willen wij Cor ontzettend bedanken voor zijn inzet! 

In de vorige vergadering hadden de bewoners zelf al bedacht dat bowlen wel heel erg leuk zou zijn. Maarten van gezinshuis Meiners kwam terug van vakantie, dus kon er helaas niet bij zijn en Femke van ’t Span was jarig en was er jammer genoeg ook niet bij. Thomas van Ons Huis, Eveline van De Blitz, Cor van De Strang, Lisanne van Ganzenvlucht, Marco van Villa Ramon, Loes van geWoon, Inge van De Vlinder, Floris van Het Klavier en begeleiders Rogier en Annemie werden in twee verschillende stretched limousines opgehaald bij de verschillende woonhuizen. In alle luxe – met een glas champagne in de hand – werden ze door een echte chauffeur naar Sint Hubert gebracht. Daar hadden Wendy en Jeanet van de staf de rode loper al voor hen uitgelegd. 

Eerst hebben we lekker in het zonnetje op het terras wat gedronken met een gebakje erbij. Daarna zijn we gaan bowlen, waarbij Rogier als winnaar uit de strijd kwam, op de voet gevolgd door Floris. Na al dit harde werken was het tijd om buiten in het zonnetje te gaan lunchen met soep, broodjes en een heerlijk ijsje toe. 

Uiteraard hebben we ook nog vergaderd en zijn het kwaliteitsrapport, het bewonerstevredenheidsonderzoek en het medewerkerstevredenheidsonderzoek besproken. Hierover lezen jullie meer in deze nieuwsbrief. 

De limousines kwamen  mooi op tijd om iedereen weer naar huis te brengen. Al met al was het een zeer geslaagde dag! Een nieuw idee voor het volgende uitje is ook al bedacht: naar Volendam, in klederdracht op de foto en barbecueën op de boot van Jan Smit. Het is natuurlijk afwachten of dit gerealiseerd kan gaan worden, we gaan eerst nog even nagenieten van deze geweldige dag.