De Strang een weekend naar Katjeskelder (Oosterhout)

In oktober zijn de bewoners van De Strang een weekendje weg geweest naar Roompot Park Katjeskelder in Oosterhout. Wat was het een geslaagd weekend! We hebben met z’n allen genoten.

Vrijdag aan het einde van de middag arriveerde iedereen. De kamers werden opgezocht en de bedden opgemaakt. Na het eten van een broodje beenham was het tijd voor de karaokeavond. Er werd door de meesten enthousiast meegezongen en meegedanst.

Zaterdag sloot vrijwilligster Carla aan en ook begeleider Evelien kwam gezellig op bezoek. Met z’n allen zijn we naar het winkelcentrum van Oosterhout gegaan, waar de mogelijkheid was voor de bewoners om een souvenirtje te shoppen. ’s Avonds zijn we uit eten geweest op het park en een aantal bewoners hebben daarna deelgenomen aan de Halloween bingo. Sabine kwam apetrots thuis met de hoofdprijs!

Zondagochtend zijn we met z’n allen een wandeling gaan maken op het park, met een tussenstop bij Koos Konijn, de mascotte van Roompot park en hebben we een bezoekje gebracht aan de souvenirwinkel. ’s Middags is een deel van de bewoners gaan zwemmen en de anderen zijn gaan bowlen. Tussendoor werd er ook nog wat gedart, gekleurd en een spelletje gespeeld. In de avond genoten we van pannenkoeken en zijn de tassen weer zo goed als ingeladen. De volgende ochtend moesten we namelijk weer op tijd uit het huisje.

Aan de ouders die het vervoer hebben verzorgd: hartelijk dank!