De Vlinder naar de Efteling

Hoi allemaal,

Donderdag 14 oktober gingen we met alle bewoners van Woongroep de Vlinder naar de Efteling. Broodjes, drinken en wat lekkers, entreekaarten, parkeerkaarten en alles was compleet. Er gingen twee leiding en twee moeders mee.

In drie auto’s zijn we vertrokken en om 10.00 uur precies stonden we bij de ingang. Een hele administratie bij de ingang, maar dan waren we ook echt binnen. Daar hebben we twee groepjes gemaakt. 1 groep met de echte waaghalzen die overal (nou ja bijna overal) in durfden. En 1 groep die heerlijk hebben genoten in de wat rustigere attracties. Iedereen had een speciale kaart waardoor we via de mindervalide ingang naar binnen mochten en we niet zo lang hoefden te wachten. De leiding moest wel mee en is dus veel (heeeeel veel) in attracties geweest en dus over de kop, heel hard, in het donker en op het water.
Er is veel gelachen en gegild!

Halverwege de dag hebben we met de hele groep geluncht om daarna
weer verder te gaan, want ze wilden echt overal in!

Om 18.00 uur moesten we helaas het park uit, want ze gingen sluiten. Na veel files en slapende bewoners in de auto’s zijn we met de hele groep nog frietjes gaan eten in Schaijk. Kortom een geslaagde dag!

Veel groetjes van Ilse, Ron, Aimee, Femke, Jeroen, Inge, Daan, Arno, Johnno en Nick