Eerste uitje met de bewoners van Het Klavier

Op zaterdag 11 september hadden we het eerste uitje met Het Klavier! Eigenlijk zou dit weekend het bewonersweekend zijn, maar helaas kon dat nog niet doorgaan. Een dagje uit zou voor onze bewoners dus een heel leuk alternatief zijn! 

We zijn met alle bewoners naar de dierentuin in Volkel geweest en daarna hebben we in Zeeland lekker pannenkoeken gegeten. 

We hebben heel veel dieren gezien: lama’s, stokstaartjes, vossen en zelfs beren! Ook hebben we heel bijzondere dieren gezien. Er was een echte reptielenzolder vol met slangen en andere enge beesten waar wij allemaal de kriebels van kregen. We hebben de hele dierentuin gezien en onderweg kwamen we ook nog een leuk houten autootje tegen waar een aantal bewoners nog ingezeten hebben. 

We hebben aan het eind nog lekker wat gedronken in de dierentuin en dat was net op tijd, want het begon heel erg hard te regenen! In poncho’s zijn we weer naar de auto’s gegaan en met een rammelende buik op naar de pannekoekenbakker!

Daar aangekomen hadden we een mooi plekje gekregen aan een lange tafel. Gelukkig had de begeleiding de dag van tevoren de menukaart vast doorgenomen met een aantal bewoners, zodat we snel een keuze konden maken. Er is gesmuld van pannenkoeken met kaas, spek, ananas, appel, nutella en natuurlijk stroop en poedersuiker! Als afsluiter nog een lekker ijsje en toen zat ons dagje uit erop. Moe, maar voldaan zijn we weer terug gegaan naar Het Klavier. Daar is nog afgesloten met een lekker (alcoholvrij) biertje!