Even voorstellen: Femke van Tilburg

Hallo allemaal,

Ik ben Femke van Tilburg, woonachtig in Oss, maar geboren en getogen in Veghel op 3 februari 1981.
Hoewel mijn leven zich vooral in Oss afspeelt, ben ik ook veel in Veghel tevinden, waar mijn ouders nog steeds wonen.

Ik ben 17 jaar getrouwd met Stefan en samen hebben we 2 dochters, Pleun en Loes. Mijn hobby’s zijn vooral lekker creatief bezig zijn en wandelen. Stilzitten is er voor mij niet snel bij. Ik vind altijd wel weer iets waar ik me op kan storten, omdat ik zoveel dingen leuk vind!

Na 20 jaar gewerkt te hebben bij Cello, en hier veel ervaring heb opgedaan als begeleider en later 12 jaar als persoonlijk begeleider, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via een (oud) collega ben ik terecht gekomen bij Stichting ZorgWiel. Een prachtige en hele mooie ervaring rijker!

Ik was op zoek naar rust, tijd en aandacht voor de bewoner, iets wat ik steeds meer miste bij Cello. En dat heb ik gevonden op De Blitz. Inmiddels mag ik al weer een jaar werken op De Blitz in Uden! Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin, De Blitz is een erg fijne plek om te mogen werken. Na een jaar werken op De Blitz, de woning, bewoners en de organisatie een beetje heb mogen leren kennen, komt deze mooie nieuwe uitdaging op mijn pad. Ik heb de kans gekregen om, samen met Mariska, een duofunctie als teamleider aan te gaan. Een uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb!