Even voorstellen: Saskia

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Saskia en ik ben per 1 september begonnen als nieuw staflid bij ZorgWiel. Ik ga samenwerken met Jennifer Millenaar als manager zorg & kwaliteit. Hiervoor werkte ik als (interim-)manager in de thuiszorg, verpleeghuiszorg, ziekenhuizen en revalidatiezorg. De laatste paar jaar was ik kwaliteitsfunctionaris bij de Zeeg in Arnhem. Dat is een woonhuis wat een beetje lijkt op waar jullie ook allemaal wonen. 

Ik woon in Arnhem in een heel klein en heel oud huisje samen met mijn katje Teun. Ze is al best oud en ze is heel klein, maar superlief. Ik hou enorm van de natuur waar ik graag lange wandelingen maak met de rugzak mee. Daar doe ik dan lekkere dingetjes in voor onderweg. Ook hou ik erg van yoga en mediteren. Sporten doe ik ook graag zoals kickboksen of fitness.

Wat fijn dat ik bij jullie mag komen werken. Ik heb er heel veel zin in. Ik heb al een hele leuke start gehad, want ik heb de nieuwe locatie die gebouwd wordt van WijSamen in Wijchen gezien en heb al heel even om de hoek kunnen kijken bij Villa Ramon. Ook mocht ik in deze eerste week aanschuiven bij de Bewonersraad. Ik heb dus van bijna ieder woonhuis al iemand ontmoet. Dat vond ik erg leuk. En zo hoorde ik al veel belangrijke dingen, zoals bijvoorbeeld dat woonhuis Ganzenvlucht in de toekomst zal gaan verhuizen naar nieuwbouw. Wat spannend!  

De komende tijd zal ik in ieder woonhuis een keertje langskomen om kennis te maken. Jullie mogen dan leuke klusjes voor me bedenken, want ik kom natuurlijk niet om alleen maar op mijn handjes te zitten. Ik waarschuw wel alvast… koken kan ik niet zo heel erg goed, maar afwassen kan ik als de beste!

Dus tot dan.

Ik kijk er naar uit om jullie, jullie ouders, familie, vrijwilligers en collega’s te ontmoeten. 

Hartelijke groet,

Saskia