Het nieuwe woonhuis in Wijchen: Wijsamen

Geschreven door de ouders van de bewoners.

Een nieuwe naam voor ons woonhuis in Wijchen! Wijsamen

Zoals iedereen in Wijchen kan zien, staat er al een prachtig gebouw aan de Kasteellaan 48, waarvan de bouw mooi volgens planning verloopt. Het hoogste punt is zelfs al bereikt en dat hebben we gevierd met alle direct betrokkenen. 

Tegelijkertijd hebben we hier een extra feestelijk tintje aan gegeven door deze dag te combineren met de eerstesteenlegging, de kijkdag en de bekendmaking van de naam van ons woonhuis.

Een heleboel feestelijkheden bij elkaar. Wat hebben we genoten met zijn allen!

Op deze stralende zaterdagmiddag 9 juli kwamen alle bewoners, ouders en genodigden bij elkaar. Er waren praatjes, bubbels en muziek. 

De mooie steen werd onthuld door Kim en Gijs en vervolgens probeerde iedereen zijn of haar profiel te ontdekken.

Na de onthulling van de 1e steen, konden we dan eindelijk het huis van binnen bewonderen. “Wat wordt het mooi en wat is het toch een prachtige plek”, verzuchtte menigeen. 

We raakten niet uitgekeken en bewonderden de leuke en royale appartementen, de gemeenschappelijke woonkamers en ontdekten de trap, de liftschacht en het uitzicht.

Ten slotte werd ook de naam van ons huis nog bekend gemaakt: Wijsamen.

We zijn superblij met deze mooie naam die de lading van ons wooninitiatief in Wijchen in meerdere opzichten dekt.

De komende maanden moeten we nog even flink doorpakken met tal van regeldingen, waaronder de bouw, domotica, inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes, de tuin en onze eigen dagbesteding. 

ZorgWiel is ook zeer bij betrokken bij een aantal zaken en we zijn blij met hun expertise en ervaring.

We kijken allemaal vol vertrouwen uit naar maart volgend jaar, de maand waarin we hopen dat dit thuis echt werkelijkheid wordt voor onze 13 kanjers.