Kerstdiner op De Blitz

19 december j.l. was het weer zover: het Kerstdiner op De Blitz.

Dit diner is een mooie traditie geworden in de loop der jaren. Een heerlijke maaltijd in een mooi versierde omgeving. Zoals altijd zorgen Maike en Harry, de ouders van Lotte, dat de kersttafel mooi versierd en gedekt wordt. Mechteld, de moeder van Krista, bedacht een heerlijk menu. Dit jaar hadden we zelfs een stoofpotje van wild (o.a. hert en zwijn), bereid door Mechteld zelf. Verder genoten we van een heerlijke tomatensoep (gemaakt door Nicoline, de moeder van Eveline) en hadden we een voorgerecht met zalm. De ouders van Danique maakten dit jaar het dessert, omdat deze dag Danique ook nog jarig was. En die verjaardag werd niet vergeten, er is wel 5 maal voor haar gezongen.

Oud-medewerkster Louise zorgde met 2 andere dames voor een sfeervolle, muzikale omlijsting van de avond. Zij speelden diverse liederen met hun blokfluitensemble.

Het personeel dat deze avond werkzaam was, mocht gezellig mee aanschuiven aan de kerstdis, want de ouders zorgden voor de bereiding, het opdienen en natuurlijk -last but not least – ook voor de afwas. 

Kortom, weer een supergezellige avond! 

Veel dank aan alle ouders, die dit mogelijk gemaakt hebben.