Kerstgroet van de Raad van Toezicht

Aan alle medewerkers van Stichting ZorgWiel.

Dames en heren,

Halverwege dit jaar hebben velen van ons gedacht, na anderhalf jaar Corona, de draad naar een leven zoals we dat gewend waren weer op te kunnen pakken.

Echter onze vreugde was van korte duur en voor we het wisten bevonden we ons weer in een hevige golf van besmettingen die helaas ook in een aantal van onze huizen te merken was.

Alhoewel het op een aantal plaatsen spannend was leek het wel of ons hele team vanuit de ervaring gedurende de eerste en tweede golf er sneller en effectiever mee om wist te gaan, ondanks het feit dat er weer een beroep op jullie aller flexibiliteit en uithoudingsvermogen werd en wordt gedaan.

Van diverse kanten horen wij dat de bewoners zich buitengewoon goed hebben gehouden als er weer beperkende maatregelen in een huis werden opgelegd, echter kan dit alleen maar als de begeleiding dat op een perfecte wijze neerzet en hen daarin goed begeleidt.

Wat kunnen wij als leden van de Raad van Toezicht daar anders van zeggen dan dat we heel erg trots zijn om met zo’n geweldige groep mensen verbonden te zijn. Het geeft een enorme voldoening als je ziet dat zorg op een fantastische wijze gestalte wordt gegeven door ons ZorgWiel-team. 

Het is vanuit die verbondenheid dat wij als leden van de Raad van Toezicht jullie allen ondanks de corona-beperkingen hele goede kerstdagen toewensen en de hoop uitspreken dat we volgend jaar het “Covid beest” verder onder controle kunnen krijgen.

Nogmaals dank voor jullie aller inzet en betrokkenheid en goede dagen toegewenst.

Namens de Raad van Toezicht,

Wim F. Prins.