Medewerkers aan het woord: Gedragskundigen

In het najaar van 2021 is Ester Jakobs als gedragskundige bij ZorgWiel in dienst getreden. Het was onze wens om de kennis en expertise van gedragskundigen beter te waarborgen binnen onze organisatie en breder in te zetten. We hebben daarmee met Ester het afgelopen jaar hele positieve ervaringen opgedaan, maar merkten ook dat het aantal woonhuizen te groot is voor één persoon. Om die reden hebben wij enkele maanden geleden een vacature uitgezet voor de functie van gedragskundige. 

We werden aangenaam verrast door het aantal positieve en veelbelovende reacties en hebben samen met Ester kennis gemaakt met gedragskundigen die graag de overstap naar ZorgWiel wilden maken. De uitkomst is echter dat Ester heeft besloten om te stoppen als gedragskundige binnen ZorgWiel, zodat zij zich meer kan gaan richten op haar gezinshuis. Wij bedanken Ester voor haar enorme inzet voor onze bewoners en zijn blij dat wij blijven samenwerken voor Gezinshuis Angerlo en dat zij als GZ-psycholoog betrokken wil blijven bij ZorgWiel. 

Naar aanleiding van de fijne en positieve gesprekken die wij hebben gevoerd met een aantal kandidaten en met het oog op een stevige verankering van gedragskundige kennis en expertise binnen ZorgWiel, hebben wij besloten om een team van gedragskundigen samen te stellen en hebben wij drie gedragskundigen parttime aangenomen: Christel Groothuis, Simone van Zantvoort en Janneke van Poelgeest. Zij stellen zich hierbij alle drie aan jullie voor. Naast Christel, Simone en Janneke blijft Marieke Welling ook voor één dag per week aan onze organisatie verbonden. Ester zorgt de komende maanden voor een overdracht.