Nieuw woonhuis voor Ganzenvlucht

Woongroep Ganzenvlucht krijgt een nieuw huis. Het moet nog gebouwd worden.

Dit allemaal mede dankzij een kort mailtje van een van onze bewoners, Mandy, die de stoute schoenen aan had getrokken. Daarin de vraag aan de Woonstichting Gendt of er in de nieuwbouwplannen ruimte is voor een woning voor Ganzenvlucht. 

De Woonstichting heeft Sandra Simons gebeld en zo is de bal gaan rollen. De bewoners krijgen een prachtig nieuw huis met gemeenschappelijke ruimten en allemaal een studio met douche, toilet en eventueel een keukenblokje. Helemaal van deze tijd! 

Donderdag 1 december was het zo ver. De bewoners, enkele ouders, medewerkers, mensen van de Woonstichting en Sandra Simons waren aanwezig. 

Na twee korte praatjes van Sandra samen met Mandy en van directeur Germa van de Woonstichting werd het contract voor het nieuwe huis getekend. 

Een applaus en daarna een gezellig feestje, zoals ze dat bij Ganzenvlucht goed kunnen. Er was lekkere soep en lekkere hapjes gemaakt en een glaasje bubbels om mee te proosten.

Ergens in 2024 trekken de Ganzen nog een keer verder. Gelukkig blijven we in het fijne Gendt en voelt het heel fijn om samen te werken met de Woonstichting die ons als organisatie een warm hart toedraagt.