Nieuws uit de Raad van Toezicht

Op 1 april bestaat ZorgWiel precies 8 jaar. Iemand die vanaf het allereerste begin bij ZorgWiel is betrokken is Wim Prins. Wim was degene die in 2014 aan Bert Vedder vroeg of er niet iets verzonnen zou kunnen worden voor kleinschalige wooninitiatieven en samen hebben zij toen plannen gesmeed voor de oprichting van ZorgWiel. Een jaar later, op 1 april 2015, ging ZorgWiel van start met Ons Huis in Uden en Gezinshuis Meiners in Velp. Vanaf dat moment is Wim steeds zeer betrokken geweest bij ZorgWiel en heeft hij zich voor ZorgWiel ingezet als voorzitter van de Raad van Toezicht.

Na 8 intensieve jaren neemt Wim per 1 april afscheid als voorzitter van de Raad van Toezicht. Precies op het moment dat het laatste woonhuis, WijSamen in Wijchen, haar deuren opent en de groei van ZorgWiel is voltooid. Wij zijn Wim enorm dankbaar voor wat hij in al die jaren voor ZorgWiel heeft betekend. Wim stond altijd klaar voor ZorgWiel en heeft ons steeds met raad en daad bijgestaan. Hij deed dat niet alleen vanuit zijn professionele achtergrond, maar ook vanuit zijn kennis en ervaring als vader van een van onze bewoners en (mede)oprichter van Ons Huis. We zullen Wim zeker gaan missen in de Raad van Toezicht, maar weten ook dat hij altijd zeer betrokken zal blijven bij ZorgWiel.

Kort na de oprichting van ZorgWiel is Coronus Veraa ook lid geworden van de Raad van Toezicht en ook hij zal na 8 mooie jaren afscheid nemen. Coronus heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij een groot hart heeft voor onze bewoners. Ook Coronus stond altijd klaar voor ZorgWiel. In de jaren dat Coronus betrokken was bij ZorgWiel is de organisatie gegroeid van 2 naar uiteindelijk 14 woonhuizen. Zijn kennis en ervaring als accountant waren voor ZorgWiel van onschatbare waarde. Wij zijn Coronus dan ook ontzettend dankbaar voor zijn inzet en kijken terug op een hele plezierige samenwerking.

Wim en Coronus: namens de bewoners, medewerkers en staf van ZorgWiel heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en de fijne samenwerking!

Gelukkig zullen Wim en Coronus worden opgevolgd door twee kundige en enthousiaste nieuwe leden van de Raad van Toezicht: Diana van Miltenburg en Francien van Erp. Diana en Francien stellen zich in deze nieuwsbrief aan jullie voor.