Nieuws van de Bewonersraad

 

Begin september zijn Maarten, Thomas, Eveline, Cor, Lisanne, Marco, Loes en Floris van de Bewonersraad in Lent bij elkaar gekomen om te vergaderen. Marco had Nina meegenomen, Lisanne nam Mandy mee en Dide – van ons nieuwste woonhuis Majstro – kwam ook een kijkje nemen. Het is inmiddels een grote club zo bij elkaar!

We hebben eerst een rondje gemaakt, waarbij iedereen vertelde hoe zijn/haar zomer en eventuele vakantie was geweest. Sommigen waren wel vaker dan één keer op vakantie geweest, en iedereen had van de zomer genoten!

Daarna stelde Saskia zich voor, onze nieuwe aanwinst bij de Staf. Verderop in deze nieuwsbrief lezen jullie meer over haar.

Uiteraard hebben we het uitgebreid gehad over het Bewonersweekend, wat nu gepland staat voor 17-18 juni 2023.

Deze datum is gekozen, omdat de kans dat corona weer roet in het eten gaat gooien het kleinst is. We hebben nagedacht over allerlei activiteiten die georganiseerd kunnen worden, het is een hele lijst geworden!

Ook hebben we het gehad over Cor Kiers, die helaas is gestopt als voorzitter van de Bewonersraad. De bewoners missen hem echt wel en we spraken af dat we hem nog een keer uitnodigen bij het overleg. We zijn wel op zoek naar een nieuwe voorzitter. Mocht iemand interesse hebben, dan ontvangen wij graag een aanmelding daarvoor. De vacature daarvoor is gedeeld op de ZorgWiel-pagina van Facebook en LinkedIn en staat ook in deze nieuwsbrief. 

Nadat we het nog even kort over het kwaliteitsrapport hebben gehad, waarbij Nina aangaf dat de begeleiding wel een cijfer 13 mag krijgen (!), zijn we heerlijk gaan lunchen in het restaurant en ging iedereen weer naar zijn/haar eigen woonhuis.