Nieuwsbrief Stichting ZorgWiel december 2021

We kijken weer terug op een bijzonder jaar. Voor het tweede jaar op rij stond niets vast en kon alles op het laatste moment weer veranderen. Veel leuke en verbindende activiteiten en uitjes moesten weer worden afgezegd of uitgesteld. Het liefst zouden we iedereen weer veel vaker ontmoeten, maar gelukkig zijn de mogelijkheden die er wel waren goed benut. Zoals jullie in de vorige nieuwsbrieven en ook in deze nieuwsbrief kunnen lezen en beluisteren, is er in de woonhuizen weer van alles gebeurd. Bekijk hier de printversie van deze Nieuwsbrief.

Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze bewoners, op hoe knap zij zich aanpassen aan de nieuwe situatie en hoe zij daar steeds weer het beste van maken. Wij zijn in het bijzonder dankbaar voor de enorme inzet en betrokkenheid van onze collega’s.
Zij zorgen voor onze bewoners, voor elkaar, maar vooral voor de positieve sfeer in de woonhuizen. Wij danken alle vrijwilligers voor hun inzet en niet te vergeten ouders en familieleden voor hun steun en vertrouwen. De komende feestdagen zullen we even wat rust nemen, zodat we weer vol energie het nieuwe jaar in  kunnen gaan.
Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!