Even voorstellen

Mijn naam is Sandra Simons. Vanaf 1 september ben ik met heel veel plezier voor 2 dagen per week aan de slag gegaan bij ZorgWiel. Bert gaat zijn werkzaamheden met mij delen, zodat ik deze op termijn stapje voor stapje van hem kan overnemen. 

Tot nu toe ben ik werkzaam geweest als advocaat en mediator. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in contracten en gezondheidsrecht. Zo ben ik betrokken geraakt bij kleinschalige zorgaanbieders, waaronder ook ZorgWiel. Ik heb de oprichting van ZorgWiel van dichtbij meegemaakt en daarna ook de groei. In die periode heb ik ervaren dat ZorgWiel zich duidelijk onderscheidt van andere zorgaanbieders. Mijn betrokkenheid is daardoor alleen maar groter geworden. In gesprekken over de toekomst van ZorgWiel kwam de vraag op of het niets voor mij zou zijn om over een aantal jaren de taken van Bert over te nemen. Daar heb ik goed over nagedacht en veel met verschillende betrokkenen over gesproken. Het idee werd steeds serieuzer en ik werd steeds enthousiaster. Dat enthousiasme en het gevoel om echt een bijdrage te kunnen leveren was ik als advocaat steeds meer aan het verliezen. De keuze voor ZorgWiel heb ik vol overtuiging gemaakt en ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan. 

Als ik niet aan het werk ben ga ik er het liefst op uit met mijn man, Niek, en met onze 1-jarige labrador Tosca. Verder lees ik graag, houd ik van muziek en speel ik cello. De komende tijd zal ik jullie samen met Bert ontmoeten. Ik verheug mij erop om persoonlijk kennis te maken en met jullie samen te werken.