Sinterklaasavond op Ganzenvlucht

Op 5 december hebben we Sinterklaas gevierd. We waren met 10 mensen en hebben lootjes getrokken. Iedereen zorgde voor een leuk cadeautje, wat misschien al op het verlanglijstje stond. Mooi ingepakt en zelfs enkele gedichten. Met warme chocomel, speculaas en pepernoten werden de  pakjes uitgepakt.

Daarna gingen we over naar het dobbelspel. Iedereen had hiervoor een cadeautje gekocht en ingepakt en d.m.v. dobbelen en de juiste cijfers, mocht je iets uit de zak halen en later uitpakken. Daarna werd er geruild, moest je iets doorschuiven of werd er iets bij je weggenomen. Veel lachen en spanning en toen het spel klaar was werd er hier en daar nog wat geruild. 

 Op de tafel stond nog een grote doos en we wisten dat Piet deze had afgegeven. Een mooi gedicht over de inhoud wees ons al een beetje de weg en toen de doos open ging kwam daar een mooie zwarte poes uit. Ze heeft witte pootjes en een wit befje. Om de beurt mocht iedereen hem vasthouden en de meesten vonden het leuk als ze begon te miauwen of zich bewoog. We kwamen er wel achter dat miauwen besmettelijk is, want de bewoners deden lekker mee. 

We hebben haar Nora genoemd en haar (bijna) allemaal al in ons hart gesloten..