Winternieuws vanuit Wijsamen

De maand december begon met een gezellige sinterklaasmiddag op 2 december. De bewoners hadden ervoor gekozen om een spelletjesmiddag te organiseren met warme chocolade melk en hééél vééél lekkers. Piet Richard kwam ook nog een dagje werken. Wat een feest!

De sint was de deur nog niet uit of WijSamen  werd in kerstsfeer ondergedompeld. Voor het woonhuis was een mooie fairy bell neergezet door  de ouders. Iedereen die aan kwam rijden door de straat, was gelijk in de feestmaandstemming. Bewoners hadden in hun overleg besloten dat er in beide woonkamers een kerstboom moest komen. Samen met vrijwilligster Hanneke hebben de bewoners de bomen opgetuigd. De led kaarsen
en ballen in de lampen mochten ook niet ontbreken. Klaar voor de feestmaand.

Op 10 december was er een kerstborrel georganiseerd door de ouders. Lekkere hapjes werden door hen klaargemaakt en de champagne ingeschonken. Tijdens de borrel werd gelijk het mooie dagbestedingsgebouw met de naam By Louby feestelijk geopend, alle bouwers en sponsor bedankt en afscheid genomen van een aantal bestuursleden.

Na het officiële gedeelte gingen de voetjes van de vloer. DJ David zorgde voor een goede mix en alle bewoners, personeelsleden en ouders stonden te dansen.

Tijdens de twee kerstdagen waren veel bewoners gezellig bij hun ouders op bezoek. Wat was het stil op het woonhuis. Voor het team was het iedere dag even goed kijken; wie is er wel in huis vandaag en wie niet. Sommige bewoners hadden vakantie zoals Gijs. Hij vertrok met zijn ouders en zus naar de sneeuw en zo maakten we ons op voor het eerste oud en nieuw.

Onze bewoners weten goed wat ze willen; Wij willen op WijSamen blijven, maar dan moet er wel wat te doen zijn. Als echte feestgangers was de keuze snel gemaakt. Disco in By Louby.