BBQ

Op een mooie zaterdagmorgen komt Herman voorrijden met zijn bolide en stappen er drie bewoners en 1 begeleider in. De reis gaat naar Elst in de Overbetuwe. Daar denken ze de BBQ te kunnen kopen die het best past bij de Strang bewoners. Er staan er heel veel maar de keus kan worden gemaakt.

Thuis gekomen begint Albertus met het uitpakken van de doos en er komen schroefjes, stangen en wielen en nog veel meer uit die doos. Maar ook de bouwtekening. Na een goed uur staat de BBQ in de kamer. Er wordt gelijk een datum geprikt om deze in te wijden. Want komend weekend wordt het warm en werkt ook de extra dienst.

Zondag 28 mei ruikt het in de tuin naar eten en we horen de geluiden van vrolijk babbelende mensen. De BBQ staat aan en iedereen is bezig met de voorbereidingen. Er wordt zoveel mogelijk zelf gemaakt, zoals groentespiesjes, hamburgers maar ook het worstje ontbreekt natuurlijk niet. Er wordt met smaak gegeten. 

Erg blij met dit mooie cadeau voor het tien jarig bestaan van de Strang, gegeven door ZorgWiel. De foto’s geven een impressie van de zondagmiddag.