Eindelijk weer eens OP STAP met het hele BLITZE team!

Na alle coronaperikelen hadden we als team echt weer eens zin om eens op een andere en luchtigere manier met elkaar bezig te zijn. 

Milou en Daphne waren samen de commissie die iets leuks voor ons zouden bedenken. 

Ze hadden er duidelijk plezier in om er heel geheimzinnig over te doen wat we nu zouden gaan doen. Iets actiefs, buiten, binnen, iets met eten, wat… Ze lieten niets los…. 

3 november was het dan eindelijk zo ver. Het werd dus Bossche Bollen maken in Den Bosch. 

Inderdaad een luchtige activiteit. Met de hand slagroom kloppen… een hele toer om er lucht in te krijgen! Leuk om uiteindelijk de bak op de kop te houden. Er werd goed gesmuld van het resultaat en de slagroom die over was en kregen ook nog een Bossche Bol mee naar huis. 

Daarna was het tijd om over te steken naar de escaperoom. We werden verdeeld in 2 groepen.
De ene groep ging de Da Vinci Code kraken en de andere ging de martelkelder in. Helaas hebben we van dit laatste geen foto’s, maar het was ENG … 2 collega’s waren net bibberend de kelder in gegaan, maar na gezien te hebben dat je ook nog achter de tralies ging, ontvluchten ze gillend de kelder..  Ja en toen waren we met minder.. allerlei martelmethoden kwamen voorbij waar we nooit het bestaan van wisten. Een uur lang liepen we met kippenvel rond en deden alle moeite om er uit te komen.. Op het nippertje.. met wat hulp zagen we na een uur het licht. Wat was dat afzien!!! 

Tijd voor een drankje en nagriezelen en daarna terug gereden naar Uden om te gaan eten bij ‘t Zusje. Nou ‘t Zusje heeft geweten dat ons team er was. Je zou het niet verwachten van onze dames, maar zelfs onze mannelijke collega Sigi was onder de indruk wat zijn vrouwelijke collega’s niet allemaal kunnen verstouwen…. 

Kortom, het was een hele gezellige dag met elkaar waar we met plezier op terug kunnen kijken! 

Lyda namens team van de Blitz