Mansie vertelt: stage Psychologie

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mansie Delen, ik ben 29 jaar oud en woon in Nijmegen samen met mijn vriend Mike. Twee jaar geleden ben ik begonnen met werken bij ZorgWiel, hier heb ik eerst een super tijd gehad bij woonhuis Octopus als flexer. Dit heb ik gedaan tot september 2020, toen ben ik persoonlijk begeleider A geworden bij woongroep De Vlinder. Hier heb ik bij kunnen dragen aan de start van deze groep wat een erg leerzame ervaring was. Daar werk ik nu al anderhalf jaar met erg veel plezier. 

Naast mijn werk heb ik mijn pre-master Psychologie behaald aan de Open Universiteit, en momenteel ben ik bezig met mijn master. Onderdeel van deze master is het opdoen van praktijkervaring. 

Ik ben blij dat ik deze kans krijg binnen ZorgWiel. Ester Jakobs, de gedragsdeskundige van ZorgWiel, zal mij begeleiden tijdens mijn stage. 

In mijn stage hoop ik veel te leren over de werkzaamheden
als gedragsdeskundige, maar vooral kennis te maken met alle andere groepen en bewoners van de organisatie. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen te werken met bewoners, ouders, woongroepen en Ester! Hopelijk tot snel. 

Groetjes, Mansie